Håndanalyse

Hvem er jeg?  og hvorfor er jeg her?
– det hele står i dine hænder.

Kroppen ved altid hvor vi er!
Som tandanalyse er håndanalyse er en form for et neuront landkort. Håndanalysen har været brugt i indisk- kinesisk gennem 5000 år.
Her har analyse af øjne, tunge, fødder og hænder altid stået centralt til diagnosticering af indre og ydre tilstande.

Håndanalysen er den skønneste personsanalyse jeg har prøver, da jeg selv stod på en skillevej og skulle vælge hvilke vej livet skulle tage mig.
Uddannelsen har givet mig en kæmpe indsigt, fasinasion og nærmest forelskelse i kroppens forunderlige sprog.

Den evner at gå uden om egoet, egen forståelse og tolkning og meget spot på og direkte belyser dine unikheder. I modsætning til  håndlæsning har håndanalysen ingen forudsigelser. Men kan til gengæld hjælpe med klarhed på iboende træk som:

  • Hvordan fylder jeg mit hjerte bedst op?
  • Min livsstyrke styrke!
  • Uudnyttet potentiale!
  • Hvor har jeg mest at lære?
  • Gavemærker!
  • Tankemønster!
  • Hvad er mit livsformål, livsstyrke, livsskole?
  • Hvor er jeg i god balance og hvor har jeg udfordringer?
  • Din følelsesmæssige stil.

Ja tak jeg ønsker en håndanalyse

Hvad bruger jeg håndanalysen til udover til mig selv?

Personale

Som leder bruger jeg håndanalysen til mit personale, for meget fint at give alle et arbejdeområde der passer til deres livsformål og livslektioner altså hvor de har deres medfødte styrker og har mest at tilbyde til virksomheden.

Bruger karrierelinjen til at se hvor de er best næret, eks. i afsluttene opgaver eller at være med på at opstarte projekter, eller næres de best af at være den der driver værket.

Jeg er vild med at kunne at kunne udfordre og nære mit personale på denne måde.

Børn

Jeg tager jævnligt aftryk af min familie for se hvordan linjerne flytter sig, og kan her støtte dem best muligt. På hjertelinjen ved jeg hvordan jeg nærer dem på bedste måde rent kærlighedsmæssigt.

Med livslinjen der fortæller om deres fundamentale sundhed -vitalitet har jeg her mulighed for at støtte dem bedst muligt.

Uddannelsesvalg

Med indsigt i livsformål og livslektioner og livsskole giver håndanalysen mine børn / unge mennesker en super fin mulighed for at mærke ind i deres unikheder og hjælp til at støtte, dem i det de drømmer og længeslser de måtte gå med, til videre valg af uddannelse med mere på deres livs vej.

Som mor en kæmpe indre tillid til trygt at kunne støtte og vejlede dem i de valg de tager.

Par

Med håndanalysen som par, hvor parrets værdier bliver lagt sammen, har virkelig givet os kæmpe forståelse for hinanden, hvorfor vi er draget af hinanden og hvad vi skal med hinanden. Det er blevet meget lette at forstå og accept af hvorfor vi gør som vi gør i givet situationer.

Hvorfor håndanalyse

At aflevere en analyse til et menneske er noget af det mest fantastiske jeg kan foretage mig.

Jeg synes det er så dybt nærende at hjælpe mennesker til at spotte og mærke deres dybe værdier og unikheder. Det gode udbytte jeg elsker ved det er, at det får os mennesker til at handle op det de allerede har mærket, så vi alle for glæde af deres kunnen.

HÅNDANALYSE/ TANDANALYSE

Alt dette kan så fint belyses i dine hænder. Det går super godt hånd i hånd med en tandanalyse, fordi vi har flere fine linjer i hænderne der fortæller os noget noget om hvad vi skal gøre, når vi nu kender ubalancen i vores tænder.

Den kan tillige også hjælpe dig til at se, hvorfor du måske har skabt dig ubalancen i første omgang.

 

Grin ofte det healer

Del gavnligt ud af dine smil. Både de smil du giver og modtager er med til at frigive positive reaktioner vores kroppe elsker.

Smilet er som et lys i sjælens vindue der viser, at hjertet er hjemme, så smil med dine tænder og vis hvem du er.