Online forløb

Trinemie NoreSopfie Trine Svensson er ekspert i vores tænders sprog.

Trine har specialiseret sig i hvordan vi som mennesker påvirker andre mennesker med tandsmilet, samt hvordan man skaber sig de bedste vilkår for at bevare sine tænder hele livet. Når vi smiler med vores tænder er vi troværdige, fordi vi så smiler med et åbent hjerte.

Mange ser først vigtigheden af deres tænderne og det pæne smil når det er for sent. Gennem 20 års erfaringer med fremstilling af diverse former for tandproteser, har hun sat pris på det nære samarbejde med patienterne, og dermed har Trine fundet koblingerne på protese patienter og specifikke følelser.

Hun ser en kæmpe vigtighed i at oplyse så mange mennesker som muligt, om at vi selv skal tage ansvar for vores tænder, og dette gør vi gennem indsigt og anderledes forbyggende tandbehandling.

Trine er uddannet Klinisk Tandtekniker, Spirituel Mentor, Håndanalytiker. De sidste par år har hun specialiseret sig i tandanalyse og koblingen på tænder og følelser, og har en ny og helt anderledes tilgang til, hvordan vi bevarer vores tænder.

“Hvad siger dine tænder om dig ”

Når vi smiler med vores tænder, altså med et åbent tandsmil er vi troværdige, fordi vi så smiler med et åbent hjerte. Vi sender hele tiden signaler til vores omgivelser med vores smil, som vi bliver vurderet og tolket på bevis og ubevist.

Trine fortæller om, hvad tænderne fortæller om os, og hvordan følelser påvirker vores tænder og hvad du selv helt konkret kan gøre for at selv at rette evt. ubalancer.

Du vil også få et indblik i, hvordan du kan aflæse dine tænder og bruge dem som en guidens på hvad du skal handle på og herned lære hvordan du kan bevare dine naturlige tænder, samt bevare den identitet der følger med i dine tænder.

Du vil få en viden om hvilke forskellige følelser der er tilknyttet de forskellige tandsygdomme.

Som deltager får du også gode råd til, hvordan du med tanker, kost og livs opfattelse kan skabe det bedste vilkår for dine tænder og et hæve dit energiniveau i dig selv.

Online forløbet er fyldt med eksempler og værktøjer du kan bruge til, at skabe dig et stabile tandsmil. Og du vil få et helt andet og unikt forhold til dine tænder fremover.

 

Grin ofte det healer

Del gavnligt ud af dine smil. Både de smil du giver og modtager er med til at frigive positive reaktioner vores kroppe elsker.

Smilet er som et lys i sjælens vindue der viser, at hjertet er hjemme, så smil med dine tænder og vis hvem du er.