Om Sopfie Trine

Jeg har brugt de sidste 20 år på at skabe naturlige tandsmil med tandproteser.IMG_9264

Jeg elsker de små nuancer, hvormed jeg kan hjælpe mine patienter med at for deres egen personlighed frem. Tænderne fortæller så meget om hvem vi er. Jeg mener bestemt ikke vi skal være ens, det er blandt andet her vi viser, at vi er individuelt unikke mennesker. Dette er noget, der virkelig har optaget mig meget.

Det at få en tandprotese er en meget følsom ting. Der er meget identitet gemt i vores smil og tænder, og det kan være en svær gang hen til klinikken. Det at acceptere en protese er yderligere en svær gang.

Vi har et utroligt fint netværk af nerver løbende igennem munden, derfor kræver det meget omhyggelighed og pression igennem hele processen og det har altid været super vigtig for mig at være 100% omhyggelig her, for at hver patient har den tillid der skal til for at dette projekt kan lykkes.

For mig helt personligt har det mest vigtige været, at min patient er blevet løftet energimæssigt og kommet ud af min klinik som et mere glad og lettet menneske. Det er det skønneste ved hele arbejdet.

Der er rigtig meget andet gemt i vores tænder og smil, som de seneste par år har optaget mig endnu mere.

Jeg er dejlig gift og mor til 3 skønne børn, men syntes på et tidspunkt, jeg havde meget at se til og nogle problemer omkring mit arbejde der fyldte indeni mig. Jeg begyndte selv at få problemer med mine 6’er tænder og der kom kroner på to af dem. I dag ved jeg at 6’er tænder står for nytteværdi/arbejde, og jeg ville ønske, at jeg havde kendt sproget dengang.

Jeg følte, at jeg ikke slog til hverken her og der. Pludselig en dag kunne jeg ikke løfte mine patienters energi mere. Jeg gik længe rundt med spændingshovedpine og var helt udkørt om morgenen, som jeg havde løbet en maraton og var helt stiv i nakken. Jeg havde arbejdet maximalt med mine tænder og kæbe hele natten. På anbefaling af min tandlægens, lavede jeg en bideskinne og videre gik det uden at årsagen blev fundet.

En dag endte det med en udbrændthed. Mine tænder havde sladret forinden, men jeg kendte ikke sproget dengang og min krop måtte finde på noget andet for at få mig på rette kurs igen. En udbrændthed skulle der til, for at jeg ikke kunne tænke mere, og dette endte i en lille depression.

Efter en tid med ro, sund og nærende kost via nye gode vaner og nyt mind-sæt, kunne jeg igen tænke kreative tanker, og det var at jeg ville rejse mig igen.

Det gør, at jeg i dag har en helt anden bevidsthed. Jeg ser mig selv og min krop som en super intelligent hjælper, der vil mig det bedste. Jeg brænder af hele mit hjerte for at inspirere andre og dele ud af mine erfaringer.

For at hjælpe mig selv, har jeg taget uddannelse som Stresskonsulent, Spirituel mentor og Håndanalytiker. De sidste 2 år har jeg lavet tandanalyse på mine patienter. Det er de vildeste erkendelser, jeg har oplevet her. Vores tænder er et fantastisk redskab til at komme bag om eget ego og ind til vores underbevidsthed, da hver af vores tænder har forskellige følelser og organer tilknyttet. Jeg ved, at vi som mennesker kan heale os selv samt vores tænder. Det kræver bare at vi vil lytte, lære og handle på det, de fortæller os.

                                                                                                                                                                             – Sopfie Trine Svensson

 

Grin ofte det healer

Del gavnligt ud af dine smil. Både de smil du giver og modtager er med til at frigive positive reaktioner vores kroppe elsker.

Smilet er som et lys i sjælens vindue der viser, at hjertet er hjemme, så smil med dine tænder og vis hvem du er.