Klienthistorier

Hej Carl!

Jeg skriver til dig hér, for at sige dig mange tak for min nye næse!

Jeg er bare så glad!. Jeg kan nu lugte mange flere detaljer. Jeg kan smage mere og kan nu lide de mange ting, som jeg aldrig spiste før, især af krydderier. Jeg oplever, at jeg kan trække vejret meget bedre, og at jeg er blevet meget åben for nye oplevelser. Jeg kan nu sige ja – ja – ja!!! fordi jeg ikke får symptomer på ubehag og smerter mere, når jeg bevæger mig rundt i verden.

I mandags kørte jeg forbi et stort stykke rapsmark og jeg kunne trække vejret, og det kunne jeg også i går, da jeg besøgte Charlotte på Lundegård. Marken på den ene side af deres lange privatvej er ganske gul og duftende.

Jeg vil også lige fortælle, at da jeg kom hjem efter behandlingen hos dig, gik det op for mig, hvad der skete, da jeg var 30 år. På det tidspunkt røg jeg over 20 cigaretter hver dag og jeg blev mere og mere dårlig det år, kunne ikke sove om natten og mistede appetitten. Jeg havde sorte rander under øjnene, huden var grå og jeg så rigtig syg ud. Jeg var netop så utilpas, at det var nemt at holde op med at ryge, og så snart jeg havde taget beslutningen og lagde cigaretterne på hylden, fik jeg det meget bedre.

Dengang jeg fik konstateret MCS i 2006, fik jeg at vide, at jeg aldrig ville kunne komme det til livs og slet ikke ved en allergispecialist, da det var en in tolerans og ikke en allergi. Se – det er jo en fejlagtig oplysning og jeg synes, det er vigtigt at gøre det synligt, så andre med samme lidelse kan se det og komme til dig for at få det bedre. Jeg fortæller ihvertfald vidt og bredt om, hvad din behandling har gjort for mig!

De bedste hilsner
Marianne,
som du helbredte fredag den 28. april 2017!

———————————————————————————————————-

Hej Carl

Først vil jeg takke dig, fordi du var så standhaftig med hensyn til at ændre min holdning til alternativ behandling

Jeg havde det virkelig ikke godt – troede ikke, at der var noget at gøre – men bare acceptere at sådan var det bare.

Jeg var nedtrykt – havde ondt overalt – havde forøget min vægt – men kunne ikke tabe mig – jeg havde fået konstateret nedsat stofskifte og fik Eltroxin med det – men det hjalp ikke.

Sidst begyndte jeg at tabe hår og øjenbryn.

Så kom jeg i behandling ved dig og var det i to måneder, hvor du behandlede mig og jeg skulle følge en kostændring mm. inkl. kosttilskud.

Resultat er nu 3 måneder senere:
Hår og øjenbryn er begyndt at vokse igen – vægten – foreløbig reduceret med seks kilo – humøret har ændret sig radikalt, Jens siger, han har fået en ny kone.

Mit blodtryk er nu normalt og jeg er stoppet med blodtrykmedicin og Eltroxin.

For at gøre det lettere for mig startede Jens også kostændringerne mm inkl. kosttilskuddene. og han har diabetes 1.

Jens har nu halveret sit insulinforbrug – tager ikke mere blodtryk og kolesterol sænkende medicin.

Resultatet er nu – Jens tal er iflg. diætisten på sygehuset blevet forbedret meget. Blodtrykket er normalt, t-kolesteroltal normalt og så har Jens yderligere smidt 8 kg ( øv – jeg har kun smidt 6 kilo).

Nå Carl – alt det er du ”skyld i” – tak skal du ha.

Med venlig hilsen
AnneliseØverst på formularenNederst på formularen

Da vi kom 1. gang hos Carl, havde vores datter tykke kløende øjne, hudkløe over hele kroppen og ekstrem meget nysen – hun fik antihistamin osv. som lægen havde ordineret. Hun lukkede sig inde på værelset med nedrullede gardiner, og ville ikke være sammen med venner, for når hun kom udenfor, blusede allergien.
Allerede på vej hjem fra 1. behandling, sagde hun selv: “Mor mine øjne gør slet ikke ondt mere”, hun fik yderlige 2 behandlinger, og mærker intet til allergierne mere, og er igen udadvendt og aktiv – som man bør være når man er 11 år.
Det eneste vi selv gjorde, var at følge kostråd m.m. – som anbefalet – men meget nemt, for Malou kunne selv mærke det gjorde en forskel samt undlod kemisk medicin fra 1. behandling.

Hilsen Rikke.

———————————————————————————————————-

Hej Carl


De fleste af dem jeg kender, griner af mig, når jeg fortæller, hvad jeg er i gang med – en Carl kur.
I dag tog jeg så endelig mod til mig og løb uden forebyggende medicin. Det var helt vildt….. Jeg fik IKKE nældefeber. Kan næsten ikke tro, at det er rigtig.
Glæder mig allerede til næste løbetur uden medicin.
PS. Min egen læge har lige skrevet til mig, at den lidelse jeg har, ikke kan behandles! Han skulle bare vide.

God weekend.

Anette