Accepterer du et liv med astma & allergi?

Har du indstillet dig på, at sådan er det og at medicin er noget, du altid skal tage fordi der er så få og små udsigter til helbredelse?

Jeg tilbyder dig et andet valg. En metode, hvor din allergi og astma behandles ud fra et helhedsprincip, hvor vi især fokuserer på stressfrigørelse og kostomlægning. Denne form for behandling har vist sig at have en sensationel effekt på alle former for allergi, overfølsomhed, intolerance og astma.

Allergi er den hurtigst voksende lidelse i den vestlige verden. Der udvikles derfor mange typer af ny medicin, men fælles for dem alle er, at de fjerner symptomerne – ikke allergien. Den har du stadig.

Få større livskvalitet

Metoden er unik, effektiv, fri for bivirkninger, hurtigtvirkende og let at udføre. Den kan gøre dig fri for allergi og medicin og give dig et helt nyt liv med kvalitet og færre omkostninger i dagligdagen.

Om behandlingen

Behandlingsmetoden hører under kategorien alternativ behandling. Det giver ganske naturligt en del skepsis. Men de eneste skeptikere, vi ikke kan behandle, er dem der ikke dukker op til behandling hos os.

Behandlingen er baseret på kinesiologi (muskeltest) og kostomlægning. Derfor er den medicinfri.

De fleste oplever at kunne droppe almindelig allergimedicin efter et par enkelte behandlinger. Andre har brug for lidt flere behandlinger.

Du mærker som regel effekten allerede mens du bliver behandlet og symptomerne fjernes med gennemsnitlig med1,5 behandlinger

Behandlingsmetoden som jeg benytter, er fuldstændig harmløs.