Lær dine tænders sprog.

Alle tandsygdomme har en bestemt følelse tilknyttet. Der er yderligere en kæmpe kobling mellem tænder og mave tarm organer, dette er brugt gennem 5000 år i indisk/kinesisk diagnosesystem. Så jeg mener at vi bør se tænder, følelser og mave tarm organer som en større sammenhængende enhed.

Dine tænder er et fantastisk redskab til at lære at følge dit hjertes hvisken. Vores krop er super intelligent og er som en kærlig mor. Den guider dig blidt når du vil lytte i tide, ellers begynder den at råbe.

Det samme er med dine tænder, jeg ser dem som dine små venner, der har beskeder til dig. De fortæller dig, når du er på afveje. Jeg mener, vi bør se på tænderne som en del af en stor integreret helhed.

Det taler begge veje. Vil du bevare dine tænder, er det vigtig, du lytter her.

Det er helt nyt og unikt, at du nu kan lære dine tænders sprog at kende.

Grin ofte det healer

Del gavnligt ud af dine smil. Både de smil du giver og modtager er med til at frigive positive reaktioner vores kroppe elsker.

Smilet er som et lys i sjælens vindue der viser, at hjertet er hjemme, så smil med dine tænder og vis hvem du er.

Jeg kender dine tænder

Som ejer af tandprotese klinikker gennem snart 20 år, har jeg erfaret at jeg har en trang til at hjælpe folk, og finde ud af hvorfor mine patienter har fået diverse tand udfordringer og er i gang med en nedbrydningsproces.

Jeg ved, den kan stoppes, når vi er villige til det og dermed bevare dine tænder hele livet. Det er det vildeste, hvad der ligger af ny viden til os her.

Jeg brænder af hele mit hjerte, for at dele dette.

8 ugers online forløb

Når vi smiler med vores tænder, altså med et åbent tandsmil er vi troværdige, fordi vi så smiler med et åbent hjerte. Vi sender hele tiden signaler til vores omgivelser med vores smil, som vi bliver vurderet og tolket på bevis og ubevist.

Næste forløb: Januar 2017